dijous, 6 de març de 2014

Mousse de xocolata


Una recepta fàcil, fàcil i que tornarà bojos/ges als fans de la xocolata!

Ingredients (4 persones):
150 g de xocolata de cobertura
4 ous

Desfem la xocolata al bany maria; és a dir, posem un cassó amb aigua al foc i dins, "surant-hi" però vigilant que no es giri ni que hi hagi tanta aigua al voltant com per esquitxar-la dins, un altre cassó més petit on posarem tota la xocolata. A foc lent, deixarem que es fongui.

Un cop fossa, anirem afegint'hi el rovells d'ou un a un, remenant constantment.Muntarem les clares a punt de neu i les afegirem a la barreja. Aquesta operació es farà amb molta cura de no baixar les clares i sempre afegint-les a la xocolata i no afegint la xocolata a les clares!

Aboquem la mousse resultant en les copes o recipients per servir i ho posarem  a la nevera mínim 3 hores. Ho podem fer el dia abans, si volem! Servir fred.

5 comentaris:

sandra/ josemaria ha dit...

facil i gustos

Marina A.F. ha dit...

Han de ser un vici, aquestes copes! amb una mica de nata per sobre i ja tenim una delicatessen ben fàcil per acabar el dinar!

Mònica Tarradellas ha dit...

Un plat genial amb dos ingredients! Mmmmmm! Petons!

ELS FRUITS SABOROSOS ha dit...

L'haurem de provar de fer! unes postres de diumenge.

Anirac ha dit...

Si el provem ja veurem que us agradarà moltíssim , és fàcil i és una bomba també!!

Seguidors