dilluns, 4 d’abril del 2016
Sardines amb salsa verda de Cervià
Una altra recepta fàcil i a més, que es possible tenir preparada amb temps, el dia abans, per exemple.....
Ingredients (2 persones)
10 o 12 sardines (també dependrà de la mida, es clar)
farin
vinagre
1 ou dur
1 o 2 alls
julivert (força)
Començarem per enfarinar les sardines ja netes i salades i les fregim en oli. Les reservarem en un plat una mica fondo.
Fem una picada amb els alls pelats, els ous durs i el julivert i una mica de sal i pebre.
Retirem una mica d'oli de la paella on hem fregit les sardines i hi tirem el vinagre (aproximadament dos dits). Fem-lo bullir i deixem que es redueixi una mica i que perdi fortor. Diluïm la picada amb aquest liquid, ho tornem al foc i deixem que bulli uns minuts. Rectifiquem de sal i ho aboquem tot damunt les sardines.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
D'alguna manera m'ha fet pensar en el peix a la donostiarra, amb l'afegitó del julivert i l'ou dur. Em sembla una bona manera "diferent" de preparar les sardines, bona idea.
Una abraçada.
Publica un comentari a l'entrada