dimecres, 23 de novembre de 2016

Macarrons amb bacallà i cigrons


Una recepta que és força popular a la blogosfera italiana i que com veureu porta ingredients molt fàcils de trobar, molt habituals també a la nostra cuina però en unca combinació sorprenent.

Ingredients (2 persones):

200 gr de macarrons
150 gr de cigrons ja cuits
150 g de bacallà esqueixat
1 llimona
1 branqueta de romaní
1 all

Posem el bacallà amb aigua perquè perdi sal.

Courem la pasta amb força aigua i sal fins que sigui cuita al nostre gust. Colem i reservem.

En una paella, saltegem amb una mica d'oli, l'all picoladet, la branqueta de romaní i els cigrons. A l'ultim moment, hi afegim el bacallà escolat i li donem un parell de toms. Immediamtament (perquè el bacallà no quedi massa cuit), hi afegim la pasta i hi donem uns tombs. Salem i empebrem. Retirme del foc i empolsinem la pasta amb una mica d'escorça de llimona acabada de ratllat.

Seguidors