dimecres, 23 de novembre del 2016
Macarrons amb bacallà i cigrons
Una recepta que és força popular a la blogosfera italiana i que com veureu porta ingredients molt fàcils de trobar, molt habituals també a la nostra cuina però en unca combinació sorprenent.
Ingredients (2 persones):
200 gr de macarrons
150 gr de cigrons ja cuits
150 g de bacallà esqueixat
1 llimona
1 branqueta de romaní
1 all
Posem el bacallà amb aigua perquè perdi sal.
Courem la pasta amb força aigua i sal fins que sigui cuita al nostre gust. Colem i reservem.
En una paella, saltegem amb una mica d'oli, l'all picoladet, la branqueta de romaní i els cigrons. A l'ultim moment, hi afegim el bacallà escolat i li donem un parell de toms. Immediamtament (perquè el bacallà no quedi massa cuit), hi afegim la pasta i hi donem uns tombs. Salem i empebrem. Retirme del foc i empolsinem la pasta amb una mica d'escorça de llimona acabada de ratllat.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada