dimarts, 12 de setembre del 2017
Endívies amb nous i formatge amb salsa de ratafia
Una de les receptes amb ratafia que hem trobat a la web de Ratafia Russet de la Garrotxa. Fàcil i bo! Què més es pot demanar?
Ingredients (4 persones):
4 endívies
un grapat de nous
1 tall de formatge tipus Rochefort
1 pera
1 got de ratafia
oli.
Comencem per reduir la ratafia a la meitat.caldrà possar-la en un cassonet a foc baix i deixar que es redueixi. Reservem.
Tallem les endivies a trossets i ho posem en una safata o plàtera. Escampem les anous pel damunt esmicolades i també el formatge.
En una paella, enrossim una mica la pera tallada a daus sense pela i amb una mica d'oli. Hi aboquem pel damunt un raig de ratafia i deixem que cogui i agafi color. Barregem amb les endivies.
Amb la resta de la ratafia fem una salsa o vinagreta, barrejant-la amb la mateix quantitat d'oli i un pessic de sal. Amanim les endívies amb la salsa i servim.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada