dijous, 3 de desembre del 2015

Bunyols de cervell


Una altra d'aquestes receptes no aptes per ànimes fàcilment impressionables....de fet, en són dues...dues formes de cuinar el cervell de xai (els podeu trobar a les parades de menuts i a molts supermercats)

Ingredients (2 persones)
2 cervells de xai
farina
sal
oli

Primera recepta:

Tallem a porcions els cervells, els salem i els passem per farina. Posem una paella al foc amb oli i quan sigui ben calent, hi tirem els cervells, deixem que agafin color i els retirem. Els posem damunt de paper de cuina perquè n'absorbeixi l'excès d'oli. Servim.

Segona recepta:

Fem una pasta amb farina, aigua i sal. Cal que quedi una mica densa. Hi posem els cervells tallats a porcions. Posem en una paella al foc amb oli i anem afegint-hi (quan sigui calent) cullerades de pasta amb una porció de cervell cada cop. Deixem que agafin un pèl de color , que es coguin per les dues bandes, retirem del foc. Ho posem també damunt de paper de cuina per eliminar l'excès d'oli. Servim.

(a la foto tenim a la dreta els de la primera recepta, a l'esquerra els de la segona)




1 comentari:

Unknown ha dit...

Sempre els faig previament bullin els cervells, és correcte, o els cervells han d'estar crus? Gràcies

Seguidors