dijous, 24 d’octubre del 2019

Entrepà de carn de cavall i alls tendres

Avui em fet un entrepà tipicament valencià: el de carn de cavall i allets tendres..Per twitter seguim un compte anomenat "esmorzars populars" que ens té simplement enamorats...així que els hi hem furtat un dels més populars...

Ingredients (per persona):

1 llonguet
1 tall de carn de cavall no gaire gruixut (preguntar al carnisser)
mig manac d'alls tenres
tomàquet, oli i sal.

Netegem els alls tendres i els comencem a coure a la planxa.
Torrem una mica el pa i hi refregem el tomàquet de penjar ben maduret al gust, amanint-ho tot amb oli i sal.
Quan els  alls sigun quasibé cuits, hi afegim la carn tallada a trossos i lleugerament salada, couent molt poquet perquè sigui ben tenre i fem l'entrepà: talls de la carn i al damunt els alls tenres.
Com a consell seria sucar el tomàquet a l'últim moment per evitar que s'humitegi , però abans d'acabar de fer la carn de cavall perquè estigui calentona.

Seguidors