dijous, 31 d’octubre del 2019

Pollastre amb raïms

I de nou, una altra recepta barrejant-hi dolç i salat i aprofitant fruita de temperada i productes d'aquells que ara en diuen de "proximitat"...en aquest cas, raïm moscatell del de debò (en tenen en una tenda del barri) i un pollastre de pagès de la Garrotxa, comprat a la cooperativa de la vall d'en Bas, igual que l'ànec de l'altre dia...

Ingrediets (4 persones):

1 pollastre a octaus
1 gotim de raïm moscatell
1 ceba
1 o 2 alls
1 fulla de llorer
1/2 gotet de moscatell

Rostim el pollastre prèviament salat i empebrat, juntament amb els alls. Quan comenci a agafar color, hi afegim les herves i les verdures tallades a trossos. A mitja cocció, hi afegim el gotet de moscatell. Deixem que cogui i quan les verdures siguin ben rostides, les retirem i les passem pel passapures o turmix. Retirem també el pollastre del foc mentre fem tot això.

Retornem el pollastre amb les verdures ja fetes salsa al foc i deixem que cogui una bona estona més fins que sigui tot ben cuit. Si cal, hi afegirem una micona d'aigua. Hi afegim el raïm (si volem, pelat) i deixem que cogui una estoneta més. Rctifiquem de sal i ja ho tindriem...

Aquests guissats, són més bons d'un dia per l'altre.



Seguidors