dimarts, 8 d’octubre de 2019

Conill a la galesa (Welsh Rabbit)


Aquest plat de conill, no en porta ni gota! i es que , sembla ser, es tracta d'una traducció lamentable del nom original.... De totes maneres, veurem que es deliciós com esmorzar o sopar! I fàcil de fer!

Ingredients (1 persona):

1 llesca de pa de pagès
3 o 4 cullerades soperes de cervesa rossa
60 g aproximadament de formatge chedar (millor si és galès, se suposa)
mantega
sal i pebre

Ratllem o tallem a trossos grollers el formatge. Torrem i untem amb mantega la llesca de pa i la posem damunt d'una llauna per a forn.

En una paella, hi posem un xic de mantega, les cullerades de cervesa i un pessic de sal i un altre de pebre. Deixem que s'escalfi i quan comenci a bullir, hi aboquem el formatge, el temps just perquè es desfaci sense arribar a bullir! si cal, ho retirarem del foc tot just l'haguem afegit. Escampem damunt la llesca de pa aquesta barreja i ho gratinem uns minuts fins que comenci a tenir un color dauradet pel damunt! 



Seguidors