divendres, 7 d’agost del 2020

Coca de carbassó i ceba


Amb la pasta de coca de la recepta anterior que vàrem congelar vam fer aquesta coca salada.Més senzill impossible, perquè només hi duu carbassó i ceba. Si ho voleu, hi podem posar tonyina de llauna pel damunt o fins i tot formatge, però aixì queda ben bona i es nota molt bé el gustet de les verdures...

Ingredients:
250 g de pasta de  coca (veure recepta de la coca de forner)
2 carbassons mitjans
1 ceba

Primer de tot, pelarem els carbassons i la ceba i ho picolarem ben fi. Ho passem per la paella a foc baix fins que suïn i perdin la duresa sense coure-les en excés. Amanim amb sal i pebre. Reservarem.

Estirem la pasta de coca com si fessim pizza (veure video del Daniel Jordà)

Quan tinguem la pasta treballada i estirada, hi aboquem i repartim bé pel damunt la verdura i enfornem.

Quan sigui cuita, l'amanim amb un bon raig d'oli d'oliva i ho servim).


Seguidors