dilluns, 31 d’agost del 2020

Seviyan kheer (fideus ensafranats dolços)




Una recepta ben senzilla i exòtica...fideus dolços ensafranats..típic de la India, per berenar o de postres..


Ingredients (2 persones):

2oo g de fideus de cabell d'àngel
brins de safrà
1 cullerada de mantega
sucre al gust
llet

En un cassonet amb uns dos o tres dits de llet tèbia, infusionem el safrà.

Mentrestant, en una paella, escalfem una mica de mantega (o oli si ho prefriu) i quan sigui calent, enrossim els fideus com si anessim a fer fideus rossejats.  Quan tinguin coloret, hi aboquem primer la llet infussionada amb safrà i després una mica més de llet fins que els fideus deixin de xiular. Ràpidament hi aboquem dos o tres dits més de llet perquè cal que ens quedin caldosos. (A la foto ens van quedar força eixuts). Hi aboquem també el sucre al gust i una miqueta de sal. Deixem coure els fideus i quan siguin cuits...servim!! Bo, exòtic i fàcil de fer...


Seguidors