Seguim amb les receptes del règim ide nou, més broquetes de pollastre, acompanyades aquest cop d'una salsa teriyaki casolana.
Ingredients (2 persones):
2 pits de pollastre tallats a dauets
per la salsa:
80 g de sucre morè
70 gr de salsa de soja
un tros de gengibre per a ratllar
1 culleradeta de farina de blat de moro (maizena)
1 cullerada sopera de vinagre d'arròs japonés
1 all pelat i esclafat amb el llom del ganivet
Primer, el dia abans de fet, farem la salsa: en una paella, hi posem el sucre, la soja, el gengibre i l'all esclafat amb el ganivet. Deixem que es redueixi la meitat. Quan estigui reduit, agafem una o dues cullerades i hi disoldrem en un potet o tasseta la maizena i ho afegim a la paella. Deixem que espesseeixi més i hi afegim el vinagre. Ho posem en un bol.
Tallem el pollastre a dauets i sense salar ni empebrar (la soja és salada!) ho afegim al bol de la salsa i ho deixem marinar a la nevera tota la nit i el mati de l'endemà. Si podem, anem remenant de tant en tant.
En el moment de dinar, anem clavant els dauets a la broqueta i ho posem damunt el foc fins que sigui cuit al gust. Servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada