Aquesta és una amanida molt senzilla i hem pensat de publicar-ho al nostre apartat de "Com fer?" perquè les algues encara no són gaire populars a la nostra cuina i pot ser que molta gent es pregunti com "treballar-les", que no s'atraveixi a comprar-les o tastar-les per por de no saber com manegar-les... Si bé cada tipus d'alga pot tenir una manipulació diferent, aquesta d'avui, la Wakame, és la més senzilla probablement...
Ingredients:
alga wakame a trossos, copos , etc...
sesam torrat
1 cullerada sopera de salsa de soja
1 cullerada de vinagre d'arròs
1 cullerada de xerès dolç´
Començarem per posar en remull les algues en aigua freda durant uns vint minuts. Veurem que "creix" molt de volum.
Una estona abans de servir-la, fem l'amanit amb la soja, el vinagre d'arròs i el xerès , barrejant-ho tot i reservant-ho. Colem les algues i les posem en el bol on les servirem. Hi aboquem pel damunt l'amanit i ho barregem una mica (ull! si les algues són a trossos grossets, millor tallar-les amb unes tisores de cuina ara per a poder menjar-les més fàcilment).
En el moment de servir, hi tirem pel damunt un grapadet de sèsam torrat i ja ho tindrem!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada