Aquesta torrada la varem veure fer pel Santi Taura en el seu programa de cuina de la tele de les Balears. Resulta que té uns capítols de cuina al camp , amb cuina a la brassa o al foc directament que estan molt bé (si tens barbacoa o possibilitat de fer foc de camp sense provocar una catàstrofe, clar) i són molt interessants . Així que, aprofitant que tenim una mini-barbacoa elèctrica molt senzilleta però efectiva, ens vam decidir a provar a fer això...
Demanarem que ens parteixin l'os longitudinalment si es possible a la xarcuteria perquè quedarà millor.
Prepararem la barbacoa i hi posarem damunt la reixa l'ós i deixarem que cogui. Torrarem el pa i reservarem.
Quan el moll sigui calent, traurem l'os del foc i amb una culleradeta o donant-hi uns copets el retirarem i l'escamparem damunt la torradeta com si fos una crema o nocilla. Si tenim la trufa, en ratllarem una mica pel damunt i ja ho tindrem!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada