divendres, 5 de febrer del 2021

Amanida de carabassó i alfàbrega

 

Aquesta amanida l'hem treta d'un dels programes del cuiner Santi Taura per a la televisió de les illes Balears. Allà era l'acompanyament d'un altre plat, però a nosaltres ens va agradar la idea com a primer plat directament. Com veureu és molt senzilla de fer.


Ingredients (per persona):

1 carbassó mitjà
alfàbrega fresca
1 cullerada sopera de mostassa
1 llima
sal i pebre negre 
oli

Farem una vinagreta amb la mostassa, el suc de la llima i una mica de pela ratllada , oli, sal i pebre negre. Reservarem.

Tallarem amb l'ajut del pelapatates tiretes fines del carbassó ja net. A la recepta original, ho tallava a juliana ben fineta. Un cop tallat a tiretes, aquestes les partirem en dos o tres per a que no siguin gaire llargues. Posem el carbassó en un bol i hi afegirem les fulles d'alfàbrega ben picoladetes. Hi afegim la vinagreta i ho barregem tot ben be. Servim!

Seguidors