diumenge, 29 de gener del 2023

Fideus rossejats amb formatge i pebre negre


 Aquesta és una recepta pràcticament idèntica a la que apareix a la revista dels mercats de Girona de gener del 2021...una mena de fideus rossejats amb formatge que naltros, com a fanàtics del formatge no podiem deixar de passar...


Ingredients (2 persones):

160 g de fideus aproximadament
100 g aproximadament de formatge que es pugui arribar a fondre de gust una mica fortet (nosaltres teniem un de sobre de gratinat aquest cop, tot cal dir-ho)
pebre negre acabat de moldre
brou suau millor vegetal o de carn

Posem una paella al foc amb una mica d'oli i enrossim els fideus. A part, comencem a escalfar el brou.

Quan els fideus comencin a tenir coloret, hi afegim a cullerots el brou ben calent fins que els fideus deixin de xiular. Deixem que faci xup-xup a foc mig i quan sigui pràcticament fets els fideus, hi afegim el formatge ratllat o trossejats i anem remenant per a que tot es fongui i barregi. 

La sal la posarem a l'últim moment i vigilant que el formatge no ho faci tot massa salat. Quan els fideus sigui cuits i no hi hagi ja brou, ho traiem del foc, ho emplatem i empolsinem de pebre negre a gust.

Seguidors