dimarts, 2 de gener del 2024

Xapadillo d'anguila amb samfaina

 

Més receptes del Delta i amb ingredients típics!! I és que sempre aprofitem les nostres visites per a proveir-nos de tot el que no es pot trobar a Barcelona!! En aquest cas, xapadillo d'anguila cassolà de Sant Jaume d'Enveja1 i potser direu, què és el xapadillo?? doncs el peix (en aquest cas anguila) xapat per la meitat i deixat assecar....un cop sec, se'l pot menjar o bé fregidet o bé amb una bona samfaina com aqui..

Ingredients (2 persones):

2oo gr de xapadillo d'anguila 
1 pebrot vermell gros
1 albergínia
1-2 cebes
2 tomàquets madurs

Començarem per a fregir els xapadillos i reservar-los.

En el mateix oli i en una cassola grossa, sofregireu la ceba tallada fineta i quan comenci a transparentar, hi afegim el pebrot i l'albergínia. Tot ben tallat a trossos menuts. Quan sigui cuit, hi afegim el tomàquet ratllat i deixem que concentri.  

finalment, hi afegim el xapadillo a trossos, ho deixem coure uns minuts i ho deixem repossar 10 o 15 minuts o d'un dia per l'altre i servim.

Seguidors