Doncs sí, avui inauguro oficialment aquest blog de cuina
Per començar, potser us preguntareu el perquè d’aquest nom pel blog “pa amb oli i sucre”. Bé, calia “batejar”-lo oi?, i òbviament havia de fer alguna referència al tema del blog: la cuina, i més concretament , les receptes…havia de tenir també alguna relació amb mi, també…però, calia que fos a més simpàtic? Potser una frase feta? O el nom d’un plat? O una citació d’algun llibre? Un rodolí?... vaig estar assajant diversos noms, però o no m’acabaven de convèncer o be algú s’havia avançat!! Començava malament.
Però al final vaig trobar-ne un que sí que m’agradava! Un plat senzill, però ben bo i que juntament amb una presa de xocolata m’ha servit de berenar una pila de vegades.
3 comentaris:
La primera recepte havia de ser la del títol! no? que no és tant fàcil com sembla, ha d'anar la quantitat justa de sucre i de oli i sobretot el pa ha d'estar molt torrat!!
doncs tens raó...ho havia pensat, però al final no em vaig decidir.
Per fi coneixerem els secrets dels fantàstics dolços que fas !!!!!!!
Publica un comentari a l'entrada