divendres, 14 de gener del 2011

Bledes amb pebre vermell

 Un plat senzill i fàcil de fer, lleuger (que ja va bé després de festes) i que ens permet d'aprofitar que estem en temporada de bledes.

Ingredients (2 persones):
1 kg de bledes
1 all
1 llesca de pa sec
1 culleradeta de pebre vermell
oli

Primer de tot, bullirem amb aigua i sal les bledes (si us agraden amb les penques i tot).
Mentrestant en una paella, posem una mica d'oli i l'all pelat i deixem que enrosseixi. Posem també la llesqueta de pa sec. Quan tinguin coloret, ho traiem i ho posem en un morter juntament amb el pebre vermell i una mica de sal i ho piquem tot. Reservem.
Quan les bledes siguin cuites, les traiem del foc, les escorrem i quan hagin deixat anar l'aigua, les posem a la paella on hem fregit l'oli. Hi afegim la picada i hi donem unes voltes. Rectifiquem de sal i ja ho podem servir.

3 comentaris:

Gemma ha dit...

Un plat senzill, sa i molt gustós. A casa la verdura ens encanta i feta així és una bona variació de la típica recepta que fem cada dia ;)

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Ho haurem de provar!
Gràcies per una idea tant fàcil

Alfons ha dit...

a mi les bledes no em diuen gaires coses .. però aquestes les he de tastar,... i estic convençut que les trobaré delicioses
una abraçada

Seguidors