Ingredients (10-12 peces):
pasta per fer croquetes de carn (aquí)
1 clara d'ou
2 patates mitjanes
oli i sal
Netejem i pelem les patates, amb la mandolina, en fem llesques ben primes(recordeu que si teniu un estri per ratllar tomàquets, teniu una mandolina* només us cal girar el ratllador i ja està llesta); Compte, perque no ho podem fer a mà, per pols que tinguem, els talls seran massa gruixuts i serà com menjar patates fregides i no és això el que busquem.
Én una paella amb força oli, anem posant-hi les llesquetes ben primes, cal que es coguin una mica però que no enrosseixin, només que perdin la rigidesa. Les anem passant a un plat amb paper absorvent. Salem.
Quan siguin totes passades, n'agafem una i hi posem al damunt una cullerada de pasta, sense que arribi a les vores, llavors, la tapem amb una altra llesca i pasem la patata d'Olot per clara lleugerament batuda, així queda segellada i no marxarà el farcit. La posem en oli calent i deixem que enrosseixi. Repetim amb totes les llesquetes fins acabar-les o acabar la pasta.
*aquí, el ratllador, al mig hi podeu veure la mandolina, per fer-la servir, cal girar el ratllador!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada