divendres, 18 de març del 2011

Amanida d'espinacs i maduixots


Una amanida lleugera i acolorida que ens vàren servir en un restaurant; ens va agradar molt i per això, deseguida vàrem pensar de provar de fer-la a casa deseguida que hi tinguessim ocasió. Els maduixots estan una mica fora de temporada, però en fi, els vàrem trobar al supermercat i no vam poder evitar de comprar-los. I els espinacs i l'escarola estan en plena temporada, per tant, per aquest dos ingredients no hi havia problema.

Ingredients:
2 o 3 tomàquets xerry per persona
2 o 3 maduixots per persona
fulles tendres d'espinacs
escarola
verd al gust (rúcula, canonges...)
panses
pinyons
cansalada
vinagre de mòdena

Posem els pinyons i les panses en aigua un parell d'hores abans.
Netegem l'escarola i tallem unes quantes fulles. Netegem els espinacs, triant les fulles més tendres i petites.
Fregim en una mica d'oli la cansalada i quan sigui rossa, hi afegim els pinyons i les panses escorregudes. Donem una parell de tombs i reservem calent.
Muntem el plat barrejant el verd, posarem pel damunt els tomàquets i els maduixots tallats grossos i hi abocarem la cansalada, les panses i els pinyons.
Amanim amb sal i el vinagre de mòdena i una mica d'oli.

5 comentaris:

conpanyvino ha dit...

Senzilla i molt fresqueta, que bona! ara que ja arriba el bon temps, apeteix menjar-ne.

Delicias ha dit...

Boníssima!!!! M'agrada molt afegir maduixots a les amanides, li dona un gustet.

Molt bon cap de setmana!! Petons!!

Susanna i Juan Pedro ha dit...

Hem vist el teu comentari!!! Gràcies!!! Seguim en contacte!!!

Gemma ha dit...

Una combinació original, bona i molt sana. La provaré!

Cristina ha dit...

M´encanten les amanides de tots tipus...però mai he provat aquesta combinació amb maduixes...Aviam si m´animo.Vull provar el gust de les maduixes mesclades amb l´escarola i enciam.

Seguidors