Ingredients:
1 paquet de fideus soba
2 alls tendres
1 porro
2 pastanagues
un grapat de gambes pelades congelades
un grapat de trompetes de la mort seques (Craterellus cornucopioides)
salsa soja (kikoman per exemple)
Començarem per remullar en aigua unes hores abans els bolets. Treurem de la nevera les gambes i deixarem que es descongelin.
Pelarem les verdures i les tallarem al llarg tan fines com puguem i de la mida d'un dit més o menys.
Bullirem els fideus seguint les instruccions del fabricant. Escorrerem i reservarem.
Aboquem les verdures en una paella amb oli (poc) i les fem coure una mica, han de queda una mica cruetes. Ràpidament hi afegim els bolets i les gambetes tallades pel mig. Donem un parell de toms i hi afegim un bon raig de salsa de soja. Deixem que es reudieixi una mica la salsa. Salem, si cal (comte, la salsa es saladeta).
Tirem els fideus, barrejem bé i si cal, hi afegim més salsa.
Servim calents.
5 comentaris:
A mi m'agrada molt la cuina oriental en general, sobretot aquests saltejats, a més a més són molt saludables i sempre es poden adaptar a la nostra cuina com has fet tu.
Doncs vas fer ben fet de comprar-los, perquè amb les trompetes i les gambes trobo que deuen quedar fantàstics!!
Petonet
Sandra
No me extraña que tuviesen éxito, tienen una pinta bárbara¡¡
No he tastat mai aquests fideus, però la guranició a base de gambes i trompetes és molt del meu gust. Ha de quedar un plat molt gustós i ben sa!
Jo tampoc he tastat mai aquests fideus, però amb una guarnició tan fantàstica de ben segur que estaven boníssims
Petons
Publica un comentari a l'entrada