diumenge, 12 de febrer de 2012

Espaguetis amb gambes i pebrots del piquillo

Un altra recepta del nostre xef de la tele preferit: el Jordi Anglí. En aquest cas, es tractava de pasta fresca amb llagostins. La variació principal en la recepta és que per motius pràctics vam canviar la pasta fresca per espaguetis secs o "normals" i els llagostins originals per gambes.

Ingredients (2 persones):
200 g d'espaguetis o tallarines
8 llagostins o gambes fresques
2 cebes
pebrots del piquillo
3 alls
julivert

Treiem el cap i la closca a les gambes, les deixem netes i reservem.

En una cassola amb una mica d'oli, fregirem els caps i les closques de les gambes. Els aixafem bé perque deixin anar tot el suc. Es treuen de la cassola i en el mateix oli, fregirem les cebes tallades ben fines i els alls també tallats ben petits. Quan comencin a agafar color, hi tirem els pebrots del piquillo tallats a juliana i el julivert tallat ben fi.

A part, bullim la pasta i quan estigui cuita, l'aboquem a la cassola.  Li fem donar uns quants toms, i hi afegim les gambes, tapem la cassola i apaguem el foc. Es serveix immediatament. Les gambes es couran amb l'escalfar de la cassola.

3 comentaris:

Roser ha dit...

M'agrada molt posar-hi verdures i una mica de peix a la pasta, li dóna el toc que necessita per ser completa!! petons

Gemma ha dit...

Els espaguetis amb gambes o llagostins són tot un clàssic deliciós. A casa ens encanta!

sandra/ josemaria ha dit...

té una pinta fabulosa m'encanta els espaguetis

Seguidors