dimecres, 14 de març del 2012

Pela de llimona confitada

Aquestes postres són molt senzilletes de fer i ens poden servir per aprofitar llimones que tinguem. La pela així confitada ens la podem menjar sola, o amb iogurt o tallada fineta per adonar un pastís o amb mató per a farcir unes creps, per exemple.

Ingredients:
llimones
sucre
aigua

Tallem les peles de les llimones, com si fossin tires fines i sense la part blanca.  Dobleguem cada tireta sobre ella mateixa i amb l'ajut de fil i agulla com si féssim un collaret, les enfilem totes (bé, si no en tenim ganes, no cal, però així queden més maques) . Posem les peles de llimona a bullir amb aigua fins que siguin toves.

Mentrestant, preparem en un altre cassonet, un almívar amb sucre i aigua. Quan les llimones siguin cuites, les traiem de la primera olla i les posem en l'almívar a bullir durant uns 10 minuts.

Passat aquest temps, treiem el fil i fiquem les peles en un pot, cobrint-les amb l'almívar.

2 comentaris:

Ornella ha dit...

Sono ottime per fare tante cose queste deliziose bucce candite!! E sono ancge facili da preparare :)

Gemma ha dit...

Una recepta ideal ara que s'acosten les mones de Pasqua, per confitar la fruita de decorar...

Seguidors