dilluns, 9 de juliol de 2012

Badocs farcits

Una altra recepta amb badocs, aprofitant ara que estem en "temporada" i que em tingut la sort de trobar-ne . Aquest cop, els hem farcit, no es gaire complicat i com entrant queda boníssim!

Ingredients (2 persones):
6 badocs
6 filets d'anxova en oli
formatge tipus mató
farina
aigua
sal

Netegem els badocs traient-lis el pístil. Aixafem una mica el mató fins aconseguir una pasta i a cullerades i amb molta cura, anem farcint els badocs. Afegim a dins de cada badoc una anxova o com a mínim, mitja.
Reservem.

Fem una pasteta fluïda amb la farina i l'aigua i una miqueta de sal, arrebossem els badocs i els fregim en una paella amb oli ben calent. Quan siguin dauradets, els retirem i els deixem refredar damunt paper absorvent.

7 comentaris:

Marina ha dit...

M'encanten! Els badocs serien les flors de carbassó, oi? Jo les faig en tempura, però aquest farcit que hi has posat encara les deu fer més bones! M'ho apunto! Petons

sandra/ josemaria ha dit...

un plat de luxe amb aquest fantàstic farcit

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Mmmmm, que ben farcidets! boníssims!
Petons
Sandra

Fórmules Culinàries ha dit...

Nosaltres les hem descobert fa molt poquet! i ens han encantat!! d'aquí a poquet també en publicarem un posT!

Roser ha dit...

quina pintaaaa!! fins i tot puc sentir el crek-crek a l'hora de mossegar-los!! petons

Anirac ha dit...

hola!
moltes gràcies a tots i totes per comentar! (i per visitar el blog, encara que no comenteu :-)
Marina: efectivament, els badocs són les flors del carbassó...a la Garrotxa en diuen així (no sé si a més llocs també)

Marina ha dit...

Un bon farcit per una flor deliciosa! Hem d'aprofitar la temporada, tu ho has dit! Petons

Seguidors