dijous, 12 de juliol de 2012

Amanida de Ganyims

Un altra recepta amb ganyims (tonyina salada) , però en aquest cas més adient per aquesta època de l'any i les calorades que estem passant...

Ingredients (2 persones)

2 talls de ganyims o tonyina de sorra o tonyina salada
2 tomàquets (millor de montserrat o del pebrot)
1 ceba tendra
olives d'Aragó o Arbequines o Kalamata

El dia abans, posarem la tonyina en aigua i la guardarem a la nevera. Pel mati, la traurem, l'escorrerem de l'aigua i la posarem en un plat amb un fil d'oli.

En el moment que volguem fer l'amanida, tallem elstomàquets a daus, els posem en un plat i salem, hi posem els ganyims, les olives i la ceba tendra tallada ben petita. Amanim amb oli, vinagre, pebre negre i una mica de sal (en aquest cas opcional).

1 comentari:

sandra/ josemaria ha dit...

una amanida bonissima estupenda per aquests calors

Seguidors