divendres, 20 de juliol de 2012

Lassi de safrà

Aquesta és una beguda refrescant hindú, acompanyada de glaçons i ben fresqueta està ben bona i té un gust original i diferent!

Ingredients (2-3 gots):
1 iogurt grec
uns brins de safrà
2 cullerada sopera de sucre (o més si ho volem més dolç)
2 gots d'aigua
glaçons al gust o més aigua freda

Posem en un cassó al foc els dos gots d'aigua i el sucre, quan el sucre s'hagi dissolt, hi tirem el safrà i apaguem el foc. Deixem que s'infusioni i es refredi. Quan sigui ben fred, hi afegim el iogurt i ho batem tot perquè quedi ben barrejat. Hi afegim més glaçons i/o més aigua freda segons ho vulguem més o menys "fort".

5 comentaris:

Ana y Blanca ha dit...

bien fresquito es de lo más apetecible!
http://juegodesabores.blogspot.com.es/

Marina ha dit...

oh que bo! no ho havia sentit mai això de lassi. I veig que el safrà tenyeix ben groc aquest batut, m'argrada!!! Petons

sandra/ josemaria ha dit...

tiene que estar riquisimo bien fresquito

Roser ha dit...

Ostres! havia sentit a parlar del lassi pero amb fruita, no amb safra!! realment original! petons

Fórmules Culinàries ha dit...

Sembla que això de fer una beguda amb safrà no lligui massa, però els hindús segur que saben el que es fan!
A veure si ens animem a provar-la!!

Seguidors