dilluns, 16 de juliol del 2012

Trempó

Aquesta amanida és típica de Mallorca; a nosaltres ens vàren explicar aquesta versió i és la que fem sovint ara a l'estiu...per la xarxa en podreu trobar amb diferents versions!

Ingredients (2-3 persones):

2 tomàquets madurs
2 pebrots verds italians
un grapat de tàperes
1/2 ceba (aquesta de la foto no en duia)
olives negres (o arbequines)
sal i pebre negre, oli i vinagre per amanir

Netegem els pebrots i els hi traiem les llavors. Els trossegem. Tallem també el tomàquet a daus. Tallem la ceba sense la pell, es clar, ben petita. Barregem en un bol els tomàquets, els pebrots, la ceba , les olives i les tàperes prèviament remullades una estona en aigua. Amanim (o trempem) amb l'oli i el vinagre , la sal i una mica de pebre negre. Millor si ho deixem reposar una estona.

5 comentaris:

sandra/ josemaria ha dit...

la he visto un par de veces pero nunca la he provado me encanta

No tot són postres ha dit...

que bona, fresqueta, ara a l'estiu...

PTNTS
Dolça

trifasic de baileys ha dit...

aquesta amanida m'encantaa, la trobo perfecte amb tots aquests ingredients!!! petons

Fórmules Culinàries ha dit...

Una amanida molt de temporada, tant per lo fresqueta com per els ingredients utilitzats!
Ptns!!

El pare ha dit...

Amb producte fresc, acabat de collir, si és possible, molt millor. Una senyora amanida que ve molt de gust.

Seguidors