dijous, 6 de setembre del 2012

Meli-meló

Aquesta recepta ens la varen ensenyar en un curset d'amanides i salsetes. Original i refrescant!

Ingredients (4 persones):

1 meló francès (els de la pell verda i la polpa taronja)
200 g de formatge blau a daus (tipus rochefort)
150 g de fulles d'espinacs tendres


Per a la vinagreta:
6 fulles d'alfàbrega picades
3 cullerades soperes d'oli d'oliva
1 cullerada sopera de vinagre balsàmic
sal i pebre mòlt

Començarem per a preparar la vinagreta barrejant el vinagre la sal i el pebre; tot seguit hi afegirem l'oli i l'alfàbrega trinxada.

Tallem el meló i amb l'estri específic, en fem boletes. Si no tinguéssim aquest estri, podem fer daus.

Barregem el meló amb els espinacs i el formatge. Cal fer-ho delicadament, mirant de no trencar el formatge. Amanim amb la vinagreta i ja podem servir. També la podem servir fresca de la nevera.

1 comentari:

Tapa't de tapes ha dit...

Quin nom més divertit que li heu posat! I la recepta és ben senzilla, però amb vinagreta currada. M'agrada!

Seguidors