Aquesta recepta ens la varen ensenyar en un curset d'amanides i salsetes. Original i refrescant!
Ingredients (4 persones):
1 meló francès (els de la pell verda i la polpa taronja)
200 g de formatge blau a daus (tipus rochefort)
150 g de fulles d'espinacs tendres
Per a la vinagreta:
6 fulles d'alfàbrega picades
3 cullerades soperes d'oli d'oliva
1 cullerada sopera de vinagre balsàmic
sal i pebre mòlt
Començarem per a preparar la vinagreta barrejant el vinagre la sal i el pebre; tot seguit hi afegirem l'oli i l'alfàbrega trinxada.
Tallem el meló i amb l'estri específic, en fem boletes. Si no tinguéssim aquest estri, podem fer daus.
Barregem el meló amb els espinacs i el formatge. Cal fer-ho delicadament, mirant de no trencar el formatge. Amanim amb la vinagreta i ja podem servir. També la podem servir fresca de la nevera.
1 comentari:
Quin nom més divertit que li heu posat! I la recepta és ben senzilla, però amb vinagreta currada. M'agrada!
Publica un comentari a l'entrada