dimecres, 23 d’abril del 2014

Vianda de peus de porc (o carpaccio, si ho voleu)


Aquesta vianda freda o carpaccio és molt fàcil de fer i ens pot servir com entrant de pica-pica o per acompanyar una amanida o en un entrepà fins i tot.

Ingredients :

peus de porc cuits i desossats completament
pebre negre en gra
pebre vermell agredolç (opcional)
paper film per embolicar-los

Els peus de porc es poden comprar cuits o coure'ls un mateix seguint aquest procediment d'aquí.

Un cop cuits i encara tebis (si els hem comprat cuits els haurem d'escalfar una mica) els desossem completament i posem una quantitat damunt d'un tros de paper film que sigui més o menys quadrat. Hem de disposar la carn dels peus de porc en forma de rectangle i que faci pila. Hi posem pebre negre en gra al gust i procedim a enrotllar-lo amb l'ajut del paper film. Ens ha de quedar compacte. Acabem d'embolicar-lo amb el paper film i deixem que es refredi completament i ens prengui. Un cop ben fred, podrem treure el paper film i tallar-lo a rodanxes tan fines com convingui.

Si volem posar-hi pebre vermell agredolç, haurem de posar el pebre vermell primer damunt el paper film, al damunt la carn del peu de porc, més pebre vermell i llavors embolicar-ho tot de forma que ens quedi el pebre vermell envoltant la vianda.

Es pot congelar.

2 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

Una delícia, Carina. El meu company estaria encantat! Bé, i jo també! he he he

Mònica Tarradellas ha dit...

Qué original!!!

Seguidors