dilluns, 16 de març del 2015
Tofu amb gingebre
Aquest plat el varem tastar per primer cop en un restaurant vegetarià...el gingebre fresc li dóna un toc realment bo!
Ingredients (2-3 persones)
1 paquet de tofu
1 trosset petit de gingebre fresc
3 cullerades de salsa de soja
1 cullerada de mirin (o de xerès o de vi blanc)
1 cullerada d'oli
1 bitxo (opcional!)
Començarem, unes hores abans, per treure el tofu del paquet i fer-lo escòrrer de l'aigua que fa. Per això, el podem possar damunt d'un paper de cuina, drap o colador amb un pes al damunt per ajudar a treure-li tot l'aigua.
Passat unes hores, el tallem a daus i el posem a marinar amb el gingebre ratllat, la soja, el mirim , el bitxo i l'oli. Cal que passin un parell d'hores com a mínim i li haurem d'anar donant la volta.
En una paella, hi aboquem oli i quan sigui calent, hi tirem els daus de tofu escorreguts. Quan sigui dauradet de totes bandes el retirem i a l'oli de fregir-lo i aboquem el suc de la marinada.Ho deixem reduir i ho aboquem pel damunt del tofu.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
La millor recepta per menjar tofu, és la meva preferida, a més de senzilla molt perfumada!
Una abraçada,
Palmira
No ho he provat mai com tu dius Anirac, però el tofu queda be amb tantes coses que m'imagino que deu quedar mot gustos!
Anna
Publica un comentari a l'entrada