Una altra recepta ben senzilleta amb sonsos...Ràpida de fer perquè, recordeu, no cal netejar els sonsos ni treure'ls-hi les espines ni res,i un cop cuit, no és nota res de res.
Ingredients (per una persona=:
150 g de sonsos
2 ous
un raig de llet
sal
oli.
Fregim els sonsos sense enfarinar en una paella amb una mica d'oli i mentrestant batrem els ous i hi afegirem un raig de llet.Salem.
Quan els sonsos siguin cuits (no patiu si es desfan una miqueta) hi aboquem els ous batuts i deixem que quallin per sota. Quan tinguem feta una capa o costra sota, amb l'ajut d'un plat soper i un bon cop de canell i certa decisió, girem la truita (fora del foc!), tornem la truita a la paella fent lliscar el plat i deixem que qualli per la part que encara està crua (al girar-la hem deixat la part ja cuita i amb "crosteta" a dalt).
Quan la truita sigui cuita de totes dues bandes la traiem del foc i servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada