dijous, 23 de març del 2017
Truita amb botifarra negra i blanca
Una altra truita de la sèrie per Dijous Gras, amb una mica de retard, això sí, avui tenim la clàssica truita amb botifarra blanca i negra!
Ingredients (1 persona):
2 ous
una mica de llet
1 tros de botifarra blanca
1 tros de botifarra negra
Traiem la pell de les botifarres i les talles a daus. En una paella amb una miqueta d'oli, les fregim.
Mentrestant, batrem els ous amb un raig de llet i un pessic de sal.
Quan les botifarres siguin cuites, hi afegim a la paella els ous batuts i procedim a fer la truita. Quan de la part de sota estigui cuita, la girem amb l'ajut d'un plat i un moviment decidit de canell. Deixem coure per l'altra banda i servim.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada