dissabte, 6 de maig del 2017
Anguiles amb suc (potser la versió menys ortodoxa!)
Un dels plats més típics i característics del Delta...Fàcil de trobar als restaurants i molt recomanable de tastar! Aquesta recepta la varem treure d'un dels nostres llibres de receptes típiques de la zona i potser no és la versió més habitual que trobareu als restaurants, però esta molt i molt bona també!! Com sempre, caldrà posar-hi pesteta (bitxo) i salsetes (colorant) que tant i tant agraden allà al sud!!
Ingredients (2 persones):
300 g aprox. anguiles netes i tallades a trossos
1 tros de pebrot vermell
1 tros de pebrot verd italià
1 ceba
alls al gust
1/2 got de vi negre
bitxo
brou de peix o aigua
pebre vermell en pols
colorant alimentari (salsetes)
Fen un sofregit amb la ceba, els pebrots i els grans d'alls tallats a trossets ben menudets (millor que sigui en una cassola de fang). Quan comencin a estar ben cuits, hi afegiu el bitxo. Deixem coure i li donem alguna volta.
Poseu-hi una mica de brou i afegiu-li el vi negre. quan l'alcohol hagi evaporat, hi afegiu les anguiles ja netes.Deixeu coure uns minut. Afegiu-hi la resta del brou però que no arribin a cobrir les anguiles.Afegiu-hi el pebre vermell. Rediu el foc i deixeu coure.
Quan sigui ja quasi cuit, afegiu-hi les salsetes. Saleu i empebreu llavors. Deixeu coure-ho uns minuts més i ja podeu servir-ho
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada