dimecres, 31 de maig de 2017

Borrida de rajada


Aprofitant que teniem uns talls de rajada (o escrita) al congelador ens hem decidit per a fer aquesta recepta eivissenca. Hem seguit, bàsicament, les instruccions del bloc "Dit i Fet".


Ingredients ( 2 persones):

1/2 rajada tallada a trossos
2 patates mitjanes
2 o 3 grans d'alls
julivert, força
1 tomàquet madur ratllat
1 ou bullit (només el rovell!)
1 llesca de pa torrat o fregit
12-15 ametlles torrades
1 culleradeta petitona de pebre vermell
nou moscada
aigua

Fregirem el pa i reservarem.

En el mateix oli, fregim lleugerament les patates tallades a llesques primetes. Les anem posant a una cassola.

A part, fem una bona picada amb els alls, el julivert, el rovell d'ou, el pa fregit, les ametlles, el pebre vermell i la nou moscada, una mica de sal i el tomàquet ratllat.

Netegem la rajada i la salem i empebrem.

Repartim els talls de rajada damunt les patates i hi aboquem pel damunt la picada deixatada amb força aigua. Al final ens han de quedar cobertes les patates i quasi-quasi els talls de rajada. Posem al foc la cassola tapada i deixem que cogui. Compte que no se'ns cremin les patates! es recomanable sacsejar de tant en tant la cassola....Vigileu també que la rajada es cou força ràpid, per això cal fregir abans les patates una mica; si ho voleu més dietètic, podeu provar de bullir-les!!

Seguidors