dilluns, 16 d’abril de 2018

Fetge amb ceba i fesols

Aquesta senzilla i gustosíssima recepta l'hem treta de la pàgina web de l'ajuntament d'Anglesola, que té un simpàtic recull de receptes explicades pels veïns del poble!

ingredients (2 persones):
200 g de fesols o mongetes ja cuites
3 o 4 talls de fetge per persona
2 cebes mitjanes
1 all tendre

Començarem per coure les mongetes si fos el cas (aquí)

Salem i empebrem el fetge. El fregim lleugerament en una paella sense arribar a coure'ls del tot. Es poden enfarinar prèviament un xic, si es vol. Reservem.

A la mateixa paella i amb el mateix oli, sofregim les cebes tallades fines i l'all tendre. Quan siguin cuites , però sense agafar color, hi afegim les mongetes amb una mica de suc i immediatament, els talls de fetge  (si han deixat una mica de suc, també l'afegirem). Deixem que cogui uns minuts tot junt i ja podem servir.

Seguidors