diumenge, 7 d’octubre del 2018
Bacallà de tardor amb ratafia reduïda i pinyons
Una amanida que es pot tenir preparada d'un dia per un altre. La ratafia reduïda es pot tenir preparada també a la nevera perquè aguanta molt bé.
Ingredients (2 persones):
1 ceba
1 patata grossa
150 g de bacallà esqueixat per dessalar
un grapat de pinyons
ratafia
Començarem per a posar en aigua abundant el bacallà per a que perdi la sal. Cal fer-ho ben bé un parell d'hores abans.
En un cassonet posarem un parell de dits de ratafia i deixarem que redueixi a foc baix fins que tingui consistència de caramel.
Tallarem també amb una mica d'antelació la ceba a daus i la deixarem trempar amb força oli i pebre al gust.
Bullirem la patata a daus i reservarem.
Quan vulguem fer l'amanida simplement barregem la patata, la ceba i el bacallà ben escorregut. Torrem un pinyons lleugerament en una paella i els aboquem pel damunt i amanim amb la ratafia reduïda.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada