dijous, 25 d’octubre del 2018
Mandonguilles de calamar
Unes mandonguilles que tan es poden fer amb calamar com amb pop...es poden servir amb salsa de tomàquet o romesco o amb la vostra salsa preferida.
Ingredients (2 calamars):
2 calamars
1/2 ceba
1/2 pebrot verd
1/2 porro (la part blanca)
2 tomàquets petits ben madurs
1 ou
pa sec
julivert
1 o 2 alls
pebre vermell dolç
farina per a fer les mandonguilles
Començarem per a fer un sofregit amb la ceba ben picoladeta, els pebrots i el porro i els alls tot tallat ben petit. Quan sigui ja ben cuits, hi afegim el tomàquet ratllat, sal i pebre negre i un pessic de pebre vermell dolç. Deixem que es concentri bé i reservem.
A la picadora, hi posem, directament i en cru, però ben nets, els calamars, el pa sec a trossos i sense crosta i el sofregit, el julivert fresc. Piquem fins a obtenir-ne una pasta homògenea. Ho posem en una safata o plat i ho barregem amb l'ou i , si cal, amb una mica de pa ratllat o galeta ratllada.
Amb la pasta, fem les mandonguilles a la mida que més ens agradi (normalment, del tamany d'una nou) i les enfarinem i les fregim en oli ben calent. Les retirem i les servim acompanyades d'una salsa per a sucar-les o bé, les afegim a un sofregit o a una salsa per a lligar-les bé....
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada