divendres, 28 de setembre de 2018

Fideus a la cassola amb fetges i pedrers

Avui us presentem una variant dels fideus a la cassola feta per aprofitar els menuts del pollastre. Econòmic i boníssim!!


Ingredients (2 persones):
150 g de fideus grossos
1 patata
1 pastanaga petita
2 o 3 tomàquets
1 ceba
2-3 pedrers de pollastre o gallina
2-3 fetges de pollastre o gallina
500 cc d'aigua
all i julivert

Primer començarem per sofregir els alls en una cassola de fang amb una mica d’oli i quan comencin a agafar color, retirar-los del foc.
Llavors afagirem a la cassola la ceba i deixarem que suii i es torni transparent. Hi afegim també la pastanaga tallada a rodanxes o a palets finets. Afegirem el tomàquet ratllat i els pedrers tallats a trossos i deixarem que cogui uns minuts. Passat aquest temps, hi afegirem la patata a làmines fines. 

Fins aquí ho teníem a poc foc Quan les patates comencin a coure, hi afegim els fetges.
Hi abocarem l'aigua calenta i deixarem que cogui a mig foc. Quan l'aigua comenci a bullir, contarem 20 minuts i llavors hi tirarem els fideus i els alls prèviament sofregit picats al morter amb una mica de julivert. Vigilarem l'aigua i si cal, n'hi afegirem més però calenta.

Ho deixarem 10 minuts més i ja ho tindrem a punt.

1 comentari:

Nikolay ebardeev ha dit...

There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice points in options also. online gambling

Seguidors