dissabte, 10 de novembre del 2018

Pasta (plomes) amb ceba i cansalada

Una recepta ben fàcil de fer......

Ingredients (2-3 persones):
250 g de pasta , en aquest cas, plomes
2 o 3 talls gruixuts de cansalada viada
1 o 2 cebes mitjanes
formatge ratllat
2 alls
1 bitxo (opcional)

En una paella, comencem a enrossir la cansalada tallada a daus. Quan comenci a agafar color, hi afegim la ceba picolada fineta. Salem i empebrem, hi afegim el bitxo si ens agrada una mica picant i deixem que es faci bé el sofregit.

A part, bullim amb molt aigua i sal la pasta el temps que ens digui el fabricant. Colem la pasta quan sigui ja feta i la posem en una plàtera o directament als plats.

Quan el sofregit estigui ben fet i encara calent, l'aboquem damunt la pasta. Servim amb el formatge i que cada comensal, se'n posi tant com vulgui!

Seguidors