dilluns, 19 de novembre del 2018

Quiche de broquil i formatge brie

Aquesta quiche l'hem feta amb pasta ja preparada d'una famosa marca italiana que surt molt per la tele...la veritat és que, si bé no està dolenta, us recomanem molt i molt que us feu vosaltres mateixos la pasta brisa...no cal que llevi ni cal treballar-la molt, per tant és molt fàcil de fer...Aquí podeu trobar instruccions per a fer-la (aquí)

Ingredients (2-3 persones):

1 pasta brisa
4 ous
un raig de llet
400 g de bròquil congelat
150 g de formatge brie
nou moscada (o farigola , si ho preferiu)

Bullim (amb aigua i sal) un parell de minuts el bròquil congelat i reservem.

Estirem la pasta brisa damunt del motllo i hi escampem els brots de bròquil . Escampem també trossets de brie sense la pela.

A part, batrem els ous i la llet amb nou moscada;salem i empebrem i  quan siguin ben batuts, els aboquem damunt del broquil i el brie.

Enfornem a 200º fins que sigui ben cuit el farcit, es a dir, quan punxem amb un escuradents i l'ou sigui quallat.

Es pot menjar freda o calenta, com ho preferiu! Es pot fer, també, d'un dia per un altre o portar-la per a picnic.

Seguidors