Aquesta quiche l'hem feta amb pasta ja preparada d'una famosa marca italiana que surt molt per la tele...la veritat és que, si bé no està dolenta, us recomanem molt i molt que us feu vosaltres mateixos la pasta brisa...no cal que llevi ni cal treballar-la molt, per tant és molt fàcil de fer...Aquí podeu trobar instruccions per a fer-la (aquí)
Ingredients (2-3 persones):
1 pasta brisa
4 ous
un raig de llet
400 g de bròquil congelat
150 g de formatge brie
nou moscada (o farigola , si ho preferiu)
Bullim (amb aigua i sal) un parell de minuts el bròquil congelat i reservem.
Estirem la pasta brisa damunt del motllo i hi escampem els brots de bròquil . Escampem també trossets de brie sense la pela.
A part, batrem els ous i la llet amb nou moscada;salem i empebrem i quan siguin ben batuts, els aboquem damunt del broquil i el brie.
Enfornem a 200º fins que sigui ben cuit el farcit, es a dir, quan punxem amb un escuradents i l'ou sigui quallat.
Es pot menjar freda o calenta, com ho preferiu! Es pot fer, també, d'un dia per un altre o portar-la per a picnic.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada