dilluns, 18 de novembre del 2019

Caldereta de pastor

Una recepta força curiosa que vàrem trobar tafanejant notes manuscrites de la familia...sembla que ho van treure d'algun programa de ràdio o tv....

Ingredients (2 persones) :

1/2 coll de xai tallat a trossos
2 o 3 alls
12-14 atmelles
1 fulla de llorer
farigola
1 got de vi blanc
un trosset de molla de pa





En una cassola, enrossirem els alls i fregirem el trosset de pa que quan sigui ros, retirarem. Quan els alls siguin a mig fer, també enrossirem la carn prèviament salada i empebrada i hi afegirem les herbes. Quan sigui ben rossa, hi afegirem el got de vi blanc i taparem la cassola, deixant que faci xup-xup fins que tot sigui ben cuit.


A part, farem una picada amb el pa i les ametlles. La deixatarem amb una mica de suc de la cocció,  afegint-ho tot a la caldereta i deixant que faci xup-xup. Rectificarem de sal i deixarem coure cinc minuts més. Servim.

Seguidors