Una recepta ben senzilla i molt addient a l'estació de l'any...els bolets que hem fet servir són camagrocs però amb rossinyols estarien igual de bons..
Ingredietns (2 persones):
200 g de cigrons ja cuits
1 tros de cansalada (opcional)
250 g de camagrocs
1 ceba petita
1 all
Començarem per netejar els bolets d'agulletes de pi i molsa (en el cas dels camagrocs).
En una paella, fregirem la cansalada tallada a trossets fins que sigui rossa. Llavors, hi afegirem la ceba picolada fina i els alls també ben petitons. Deixem que es sofregeixi i es faci bé la ceba. Si cal, hi afegirem una mica d'aigua. Quan la ceba sigui ben cuita, hi afegim els boletes salats i empebrats si cal i ho deixem coure tot junt. Quan els bolets siguin cuits, hi afegim els cigrons ja cuits i ho deixem coure una mica més perquè es barregin be tots els sabors.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada