L'última de les receptes del bacallà i la Quaresma que teniem aquest any pendents de penjar...uns clàssics bunyols de bacallà!
Ingredients (20 unitats aprox.):
300 g de bacallà sec (com dessalar-lo)
1 ou
farina
1 all
julivert
1 raig de llet
1 culleradeta de postres de llevat royal o similar
Tindrem el bacallà ja dessalat preparat ben esmicoladet. Picolem ben fins els alls o all i el julivert al gust. ho barregem amb el bacallà, una mica de llet i el rovell de l'ou i el royal. A part, batrem la clara a punt de neu per a fer els bunyols més esponjosos. S'afegeix amb cura per a no fer-la baixar. La pasta no ha de ser excesivament clareta ni, evidenment, densa...
En una paella, hi posem una bona quantitat d'oli i quan sigui ben calent, hi anem afegintla pasta dels bunyols a cullerades. Quan siguin rossos de banda i banda, els traiem i els posem damunt d'un paper absorvent de cuina per a treure'ls-hi l'excès d'oli..servim calents...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada