dissabte, 24 d’agost del 2024

Tatin d'albergínia amb formatge mató

 

Una recepta fàcil de fer que vam trobar per internet...dóna molt bon resultat i permet gaudir de les albergínies...


Ingredient (2 persones):

1 paquet de pasta de full
1 alberginia mitjana o grossa
una cullerada grossa de mel
vinagre agredolç al gust
mató al gust
sal i pebre

motlle baixet de pastís


En el motlle on farem el pastís, escampem la mel i el vinagre. Repartim pel damunt l'albergína prèviament pelada i tallada a rodelles fines.Salm i empebrem al gust.  Tapem tot amb la pasta de full, punxem una mica la pasta i enfornem en el forn ja calent a 200 graus. Deixem que cogui, el temps pot variar depenen del forn, podem mirar com a guia el que indicqui el paquet de la pasta, però ull! potser ens tardarà més...Quan la pasta tingui un color ros bonic, la traiem i abans no s'hagi refredat massa, la girem damunt la safata o plat on la servirem. 

Escampem el mató pel damunt i servim.

Seguidors