divendres, 7 de gener del 2011

Foie amb pomes caramelitzades

 Una combinació molt bona, la poma caramelitzada suavitza el foie d'ànec i amb torradetes està boníssim.

Ingredients:
1 llauna de foie d'ànec
1 poma dolça
sucre
mantega
1 llimona

Per fer la poma caramelitzada: pelem i tallem a dauets petits la poma, per evitar que enfosqueixi, tirem-li unes gotetes de llimona pel damunt.
En una paella, posem una mica de mantega i deixem que es desfaci, tirem els dauets de poma i el sucre, deixem que es cogui la poma i que el sucre caramelitzi i quan ho tinguem fet, ho tirem pel damunt del paté encara calent (el paté ha d'estar fred). Servir acompanyat de torradetes.

3 comentaris:

No tot són postres ha dit...

El faig una miqueta diferent, però ha d'estar boníssim igual!!
http://nototsonpostres.blogspot.com/2009/01/foei-sobre-poma-tot-caramelitzat.html
PTNTS
Dolça

Ornella ha dit...

Ciao carissima trascorse bene le festività? Non amo molto il foie gras di anatra ma questa preparazione è molto stuzzicante! Un abbraccio e ancora un buon anno!

Narcís ha dit...

Hola
La combinació del salat i el dolç sempre dona molt bon resultat.
Bona cuina
Salut

Seguidors