diumenge, 23 d’octubre de 2011

Llenguado a la nyoca


Aquest és un plat senzill i ràpid de fer. Si no tenim llenguado, podem fer servir bruixa, per exemple, que és sempre més econòmica . Normalment el peix és fregeix, però nosaltres el fem a la planxa, queda molt bo, i és més lleuger.

Ingredients (2 persones):
2 llenguados ja nets
panses
pinyons
ametlles filetejades

Posem en remull les panses.
Salem i empebrem (opcional) el llenguado. Escalfem la planxa i cuinem el llenguado volta i volta, que no quedi molt refet. Ho posem en plats individuals.
A part, en una paella, hi posem un raig d'oli i quan comenci a estar calent, hi tirem les panses i els pinyons i les ametlles. Li donem uns tombs i quan comenci a agafar color, ho traiem del foc i ho aboquem a parts iguales pel damunt el llenguado. Servim.

6 comentaris:

elsfogonsdelabordeta ha dit...

Ben senzill i encara més bo!
Petonets
Sandra

a peu coix-pambolixocolata ha dit...

Del plats que més ens convenen. Planxa i deliciós.

Roser ha dit...

quina delicia!! els plats més senzills són els millors! petons

Gemma ha dit...

El llenguado és dels meus peixos preferits. I amb aquesta guarnició ha de quedar boníssim!

Gemma ha dit...

Que bo! Perquè es diu a la nyoca?

Anirac ha dit...

hola,

nyoca és com en diuen a alguns llocs a la barreja de fruits secs...tipus postres de músic, per entendre'ns...

Seguidors