dimecres, 25 de gener del 2012

Magret d'ànec amb romesco

Una recepta que ens quedava pendent de penjar des dels Nadals: magret d'ànec amb romesco. Ràpid i fàcil de fer...podem tenir la salsa feta del dia abans o més d'hora i tot (aguanta bé fins una setmana a la nevera).

Ingredients (2 persones):
1 magret d'ànec
sal i pebre
salsa romesco (recepta aquí)

La recepta és tan senzilla com : salem i empebrem el magret. Escalfem la planxa al foc i quan sigui ben calenta, posem el magret amb la capa de greix cap avall...quan comenci a torrar-se i desfer-se el greix, girem un moment perquè agafi color la part de dalt. No cal que cogui molta estona, ens ha de quedar crueta de dins. Retirem del foc i tallem a llesques. Servim acompanyat de la salsa romesco.

3 comentaris:

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Més senzill i bo. Impossible

La cuina de l'Eri ha dit...

Comparteixo el que diu la Núria, fàcil i molt, bo!!! Petons

Gemma ha dit...

No he provat mai aquesta combinacioó però la trobo sensacional. La faré!

Seguidors