dilluns, 3 de setembre del 2012
Amanida de fideus soba, espinacs i menta
Aquesta és la versió d'una amanida tastada aquest estiu: el restaurant, un d'aquest de fusió oriental que ara estan força de moda, el lloc, Praga. Varem entrar per casualitat, per variar de menú entre tant plat de carn i col fermentada. Aquesta amanida fresqueta amb fideus soba (de fajol) ens va sorprendre molt agradablement i vam decidir "adoptar-la".
Ingredients (2 persones):
150 g de fideus soba
espinacs frescos, un grapat
menta fresca
nous pelades o cacauets o avellanes
vinagreta:
1 all pelat
un pessic de gingebre mòlt
sal i pebre blanc
llimona
oli
Començarem per a bullir els fideus soba amb molta aigua i una mica de sal. Quan siguin cuits, els posarem en aigua freda que anirem canviant fins que sorti ben clara .
A part, prepararem la vinagreta: tallarem l'all ben petit, el barrejarem en un pot amb el gingebre, la sal, el pebre blanc i 3 parts d'oli per una part de suc de llimona. Barrejarem bé i reservarem.
Posem en un bol els fideus soba, per damunt les fulles d'espinacs picolades, unes quantes fulles de menta, amanim amb la vinagreta i decorem amb les nous pelades i trinxades (originariament, amb cacauets).
Queda millor si la fem una estona abans, un parell d'hores serà suficient i la podem tenir a la nevera.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
4 comentaris:
Em sembla una amanida original i molt gustosa, ideal per variar la típica amandida d'enciam i tomàquet.
El toc de les fulles de menta ha de ser molt refrescant.
Sa, nutritiu i original! un dels meus plats preferits, amb el punt de menta ha de ser molt refrescant!! petons
oh que bona! hi ha un restaurant a Sabadell on també hi ha soba en diferents gustos, m'agrada molt tastar-ne! aquests casolans fan un pinta molt bona!
una molt bona combinacio
Publica un comentari a l'entrada