dilluns, 19 de maig de 2014

Bacallà a la marinera

I ara ja feia un mica de temps que no penjàvem cap recepta amb bacallà (ni tants sols durant la setmana santa!), així que hem pensat que no podia, ser, que calia penjar-ne una...i aquí la tenim! La recepta original "mana" bullir el bacallà però nosaltres  l'acostumem a fregir...

Ingredients (2 persones):
4 talls de bacallà macos
1 ceba grossa
2 grans d'all
julivert
1 fulla de llorer
pa torrat
sal i pebre negre

Dessalem el bacallà de la manera habitual, l'enfarinem i el fregim en una paella amb oli fins que agafi una mica de color. Retirem i reservem en una cassola de fang o que pugui anar al forn.

Aprofitem l'oli per a sofregir la ceba pelada i tallada ben fina. Quan quasi sigui rossa, hi afegiu la fulla de llorer i l'all pelat i picolat ben fi. Un cop ros l'all, hi afegim també el julivert trinxat.Retirem immediatament del foc i aboquem pel damunt del bacallà, cobrint-lo bé.

Empolseu-ho tot amb pa torrat i fiqueu-ho al forn a gratinar fins que el pa torrat sigui ben dauradet . Servir calent.

3 comentaris:

Marina A.F. ha dit...

Sembla força bo!

Teresa ha dit...

M'has recordat que fa dies que no menjo bacallà... i mira que m'agrada! fa bona pinta!!

Mònica Tarradellas ha dit...

A mi m'agrada gratinar amb pa torrat fins i tot els canelons! Petons!

Seguidors