dimecres, 7 de maig de 2014

Cigrons amb botifarra negra

Un plat senzill i fàcil de fer: cigrons amb botifarra negra amb un sofregit de ceba...ep! i ràpid!

Ingredients (2 persones):
300 g de cigrons cuits aproximadament (per coure'ls, mirar aquí)
1 tros de botifarra negra d'uns 100 g aprox.
1 ceba petita
1 all petit

Pelem i tallem l'all ben petit. Pelem i picolem ben fina la ceba.

En una paella grossa amb un xic d'oli, sofregim l'all i la ceba fins que siguin cuits. A foc mitja-baix perquè no ens agafin color. Salem.

Afegim la botifarra negra a rodanxes quan ja sigui cuita la ceba. Deixem que cogui i llavors, hi afegim els cigrons, remenem i deixem que cogui tot junt uns 2 minuts. Si cal rectifiquem de sal.

4 comentaris:

Marina A.F. ha dit...

Tu ho has dit, Carina! Ràpid! i... sobretot, boníssim! Un clàssic que no falla mai.

Mònica Tarradellas ha dit...

Jo tot el que porti botifarra negre...em fa delirar!!! Petons!

Montse Cartanyà ha dit...

Amb lo molt que m'agrada la botifarra negra i no l'he probada mai amb els cigrons. Claríssimament un plat deliciós.

Chus ha dit...

M'encanta aquest plat, ha d'estar deliciós!!!

Seguidors